My Pregnancy

March 22, 2012

berbunga-bunga hatiku


Assalamualaikum wrt....

Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia.. (teringat aku ketika S/U Perkep bgi salam....)

lupa aku bila aku wat last entry ku tu.. malas ku mau cek balik.... xpala kamu tengok la sdiri dalam previous post tu kan... sblum aku tulis entri ni.. aku ada buat research ckit.. cuak kamu teka pasal apa... lalalalalala.. aku search gambar-gambar "HANTARAN TUNANG" wakakakkaka

tapi kamu jangan silap arrr... my elder brother yg getting married ba actually.. so mestila mau bertunang kan.. biasanya btunang pon ada hantaran ba sekarang ni... so aku pon p la tengok.. aku plak yang terlebih exited....

cantekka??
p/s : abi take note ya.. :)

aku sebenarnya mencari design hantaran yang comel2.. ada ba ku tengok di majalah pengantin tym ku masih recruit tp dat mag i left in PULAPOL.... napa plak aku yg mencari kan??? nehh ni la ba ku m au sitau ni...

BERBUNGA-BUNGA HATIKU...

aku dengar abgku mau kawin, aku pon mau ba macam.. lalalalalala tapi sudah janji ma few person yg aku blum bole kawin dalam masa terdekat ni... + byk hal yg plu ku setelkan dulu..

ramai jugak yang tanya.. sudah bersediakah aku??? aku sudah jugak suarakan ma abi.. macam begegar juak kepala lututnya tau... hahhahaha biasalah kalo kami bincang hal mcm ni.. mesti sempoi punya.. tp dalam hatinya sapa yang tau kan??? mau fikir preparation lagi.. belah ku, belah abi lagi... pelan-pelan kayuh ba org bilang....

tapi orang bilang sampai bila mau tunggu sudah sedia?? langgar jak ba.. sampai masanya bersedia jugak tu...

BARISSSSSSS SEDIA!!!

terus la ku terfikir n terbayang-bayang... aku mau setel down awal skit la... buli ka tu ya?? tp byk org yang plu ku runding... parents ku.. adik bradikku lagi.. macam takut ku mau bgtau drg ba.. so, ni salah satu caraku la.. dengan tulis entri ni.. harap-harap adalah insan yang secara tidak langsung mengetahui niat di hatiku dan menyampai kan dengan mereka???

asika?? lagi la drg marah sbb tau dr org lain kan?? hahhahahah MATEEEKKKKK!!!

xpala.. faham la ba jugak dorang tu... bukan sekarang jugak ku mau.. lama lagi mcam.. cuma nya aku mau gtau suma orang yang hatiku sedang berbunga-bunga sekarang ni... bunga-bunga jak la...

mana ndak nya.. kasens n kawan2 ramai sua yang berkahwinan... beranak sudah pon ada.. yang tengah boyot sekarang jangan cerita la... hahahhaha

LEK LU!!!!


ada jodoh, murah rezeki, sampai seru, makan nasik minyak la kamu.. naik plamin jugak aku mcm yg d atas.. tp mcm ceria btul kan?? lbih kurang la... ni org punya la... so jangan la susah-susah mau tanya aku bila aku mau kahwin ya??? kalo ikut ati, bulan depan la.. :) tapi sabar la ba ya.. kamu doakan ja yang terbaik wat masa ni...


tetttttttttttttttt.....

semoga hubungan ini diberkati n direstui....
amin....