My Pregnancy

August 11, 2011

di sini ku temui cinta

cam da lame je aku x update blog aku ni... 3 bulan kot.. am bz wif ma training.... GILER!!! xtau dr mana aku dapt kekuatan tu.. mudah2 aku dpt kekalkan semangat yg ada...

terlalu byk yg ku pelajari sejak aku join training ni.. apa jak bnda yg aku x buat d cni.. bnda2 yg xpnah terfikir olehku pon, aku sdh buat... hahahaha mcm plik kan?? pelik tp benar... org bilang..

SEBELUM KO JADI BOZ, KO KENA RASA DULU APA YG BAKAL ANAK2 BUAH MU RASA...

so we've learnt everything from da beginning..

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.