My Pregnancy

November 22, 2010

PELAMIN IDAMAN ketika menjadi raja sehari kelak

sejak raya aji ni, mcam byk undangan mkn.. open house la, knduri arwah la.. dari 1st day raya sampai la kmaren ya... so kmaren was my kasen's engagement..da lama tunggu dia then akhirnya... syukur la.. adiknya kawen 3hb ni.. and for sure i'll be there earlier. 1hb akan brada d sana!! n ni tgah tunggu baju siap..

gold theme for the party n colorful on da nikah.. gold sdh tmpah baju.. untuk nikah ja mum mcm xbagi bli baju ba.. sbb mcm ada lg bju baru yg blom pakai... x pala.. i'll be wearing pink kebaya on da nikah.. cuma aku risau kalo org igt aku yg mau nikah.. wakakkakaak MERIAH gitewwwww....

mcm biasa la bila ada yg kawen o btunang, org yg bujang ni pasti akan d tny..
'ana.. ko bila lagi.. pasne kami tunggu majlis ko plak ya'
'wakakkakaka.. sbar kamoooo ya.. aku macam lama lagi'

aku rasa ampir tiap ant2 ku ckap bgitu.. hadoih la.. aku keja pon blom.. bf pon blom mau pinang, cmana mau wat mjlis.. ag pon byk bnda ag mau setel ba.. :P aku hanya mmpu ketawa and aku senang bila d kacau begitu.. lain kan?? aku plak yg SUKAK!!

tetiba bila aku kuar ngan mum berurusan td, aku tergerak at plak p busana pengantin..tgk baju n pelamin.. akak kdai tu tny.. "majlis nikah bila??".. so aku pon tpkasala kaver.. "lama lagi kak.. dtg survey2 dlu"..

mmg cntek bju2 nya.. so aku kna la maintain kurus smpai masa aku kahwen nanti.. :) plamin pon ok la kowt.. mcm plamin d kl.. TAWAU sdh makin maju!! so aku pon dgn exited nya p search gmbar plamin n skit jak la yg ku jumpa.. stakat ni, ni yg aku suka.. xtau la dalam 5 tahun akan datang...

.............................




kalo plamin kcik, ni ok kot.. tp border nya aku mau pnuh ros merah..
pastu bckground kasi itam... :P
LOVE nya ba yg mcm comel nih....

.............................




yg ni pon ok kan?? smple mcm.. yg paling ngam sdh ineeee..
HITAM & MERAH
i LOIKE!!

.............................

yg ini nmpak lebey elegant!! aku mau kosi yg bsar gini bole ka??
tp lubang2 d kosi nya kasi 4 o 6 jak la..
background itam lace merah.. pndai la mak andam tu buat kan?

.............................


tapi besa kalo sblum nikah, TUNANG ba kan???
xtau la aku nant tunang ka juak ya.. mum pon xsuka kalo btunang ni..
kalo mau, nikah trus la ba kan.. tp aku mau juak cicin tunang.. :)
so kalo aku smpat tunang, mau tmpat duduk ku bgini..
so tym amik gmbar sarung cincin cantek jugak kn..
MATEKKK!!!!

.............................


ne plamin yg paling bjaya mnambat hati ku....
ni kalo mcm d dewan la.. baru puas kan??
tp bunganya mau byk merah.. n kasi background itam jugak..

.............................


x la ba.. kalo ada rezeki, apa salahnya.. kalo 22 sdh ada keja bagus, mampu ba juak tu.. paling2 pon mak andam, baju n make up dlm RM 3k jak ba.. 1x sak ba kawen ni.. bila lagi.. so awal2 ni pndai2 la smpan duit.. sama2 la palek.. wakakkakaka

mcm tinggi btol impian ku.. xpa psg tinggi2 kalo jatuh pon, rendah cket sak dr yg paling tinggi!! i'll aim for the HIGHEST!!

5 years to come..
sabar kamoooo suma.. ada jodoh, ada la..
kasi dulu aku pluang bhagiakan kdua ibu bapa n kluarga ku.. insyaALLAH...
tp org bilang bnda baik ni xbagus d kasi lama.. so 3 tahun lagi la??

dush!!! dush!!! dush!!!
arghhhhh..






0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.