My Pregnancy

November 27, 2010

outing skejap bersama BECEK2 meletops tawau

macam lama sudah aku xjumpa becek2 d tawau ni.. so dgn kuasa yg ada, aku pon mintak la jasa baik EACHA SALAM tuk arrange pertemuan kami pada malam itooo... sbb mcm dia paling byk keditnya ba.. :P yg bjaya mghadirkan diri cuma AKU, EACHA, PZA, PP & NONONG.. yg lain tu, xtau la p mana.. drg tu org paling bz d dunia..

pjalanan pd mlm itu bermula apabila c eacha dgn baik hatinya mnjemputku.. ada ba juak kereta ku 5 d umah..tp mmndang kan aku pnat, aku mntak la eacha amik.. ag pon best ba skali2 xjd SUPIR.. tetiba mndpt panggilan yg pp pon mau d amik.. mcm lama sdh aku xp umah .. FIFFY KHAZRINA(biz woman) 5 thun maybe.. masuk jak area umah PP tetba ekon panas.. eachak pon cuak cket, aku KEWL jak la.. sbb bukan keta ku..

sdh smpi d traffic light TAKADA, tetiba ada bunyi keta si ecak.. dia bilang mgkin timing belt.. atinya kmbali ok bila tiada bunyi upanya sbb ada LORI yg bunyi engin nya bising d sebelah.. ahhahaha makin truk ya.. so dia kasi mati ekon.. sdh dekat2 d roundabout esbok, MATI ya enginnya... kwang3.. tpksa 2 gadis jelita (jurie' & pp) tolong tolak kereta atas nasihat seorg abg yg mnulung..

aku + tuan punya keta yg ROSAK! apa pon tq sbb sanggup amik aku..
keta sdh rosak pon smpat ag bgayak ko sana ya!!


PP & JURIE' yg mcm terror kasi bagus keta.. :P
ckit tbakar tgn ku ya.. panas nya tu binatang yg kupegang. xtau apa namanya..

walaupon PP ni kakak, tp dia ni baik.. dgr juak ckp adik nya..(aku la)
tp kami kurang brjaya. so tpksa la tunggu daddy ecak jgk.. (daddy ba yanzzz)


lpas bapa ecak dtg slamat kn, pza pon dtg jmput kami... kami p makan d RESTORAN NUSANTARA signboard ijau bilang c PP.. they enjoy the ayam penyet & pisang PEPPEK.. kunun mau lagi p INDO CAFE ya mau mkn pisang cheese. wakakkaka perempuan mmg nafsu besar ba..! aku jugak la yg xbest minuman ku.. cincau susu ku busuk.. bukan susu ku ya yg busuk.. tp cincau! yg best nya mlm tu aku jd kebal sbb duduk sbelah c mesek.. ada tikus ma lipas pon aku yg d HANTAMnya ba... padahal bukan salah ku.. wakakaka but i really enjoyed our DISCUSSION td..

tp kan xda gmbar kami ya.. sbb c NONONG yg cantek tu kunun, xbrapa cntek tu mlm.. pastu si NOORHAFIZAH LANNA yg mau kawen xlama ag, takut hilang seri nya kalo bgambar... so kami pon igt d kpla jak la kenangan pada mlm itu... kalo igt la..

antara topik perbualan hangat pada malam itu ialah:
* pasal kawen pza
* cmana drg2 ni sdh jadi comel
* persediaan kawen (mahar, mlm ptama, buat anak)
* keja beruniform (org SPRM bg nasihat/peringatan kpd bkal org PDRM)
* cerita hantu LAGEEE!!!!
* pp skit d gigit anjing
* dll

smoga akan ada ag mlm2 sperti mlm itooo.. pasal yg kawen2 tu, nant sdh slesai kawen, baru kita update ag ya.. thank u gurls!!
LOVE ya ols!!


aku ma PP jak yg mau kawen lmbt cket drp ECAK & PZA.. NONONG dlm dilema..

jangan biarkan diri anda diselubungi dgn masalah KAWEN..
JODOH datang sendiri ba. :P

...

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.