My Pregnancy

December 01, 2010

HOBI baruku bersama CELEDAKIANS..


arini aku agak sdikit lewat sbb bw mum p pasar. kunun organizer mau dtg 5.10pm, skalinya ku pungut d masjid limpas sdh jam 5.30 ya.. hahaha xpa la yg penting smpai kan.. ada yg bilang, sapa paling lmbat smpai, dia blanja.. skalinya kan.. ni nah 2 org yg paling awal datang.. takut leba d mintak blanja ni kan?? :)

tengok la gayak drg ni, sanggup ba dtg awal.. :P kwang3.. xleba.. drg ni sdh biasa ba on tym.. sbb yg d blakang tu, biz WOMAN!! mesti la on tym. evry second = $$$$$. manakala yang PALING BESAR d dpan ni, student ag, so sdh biasa on tym p klazzzz.. KUNUN la ya.. :P


seperti biasa, watak utama dlm slot mgumpat kami slalunya, makcik ni la.. memandangkan dia ni org paling bz d twu, so masa utk mkn pon xda.. mcm kesian kan? dats y bila menu utama kami (BANANA CHEESE) tu sampai, mcm mau kuar bijik matanya.. ahahaha


tp kalo baju kawen nya xmuat, aku xtau la.. aku pon heran ni pompuan, byk mkn mcm mana pon, bgitu sak la dia.. 2 minggu menjelang hari besarnya.. dia cuba utk mluangkan masanya bsama kami sbelum sibuk ehem3 bsama laki nya!!! MATEK!!!!

antara yang hadir dalam sesi mengumpat pada kali ini adalah seperti gmbar d bwh.. tukang gmbar xda, sbb gmbar nya sdiri sdh bsar d atas..

yang jugak turut memegang watak utama pada kali ini ialah yg pgang baby tu.. :P
si KEE, anaknya nama BACHOOOO.. panggilannya ba.. nama penuh aku lupa sdh.. ampun ya kee..
mmandangkan anaknya ni kacukan, so terserlah la kebijakan nya..
dan menurut mereka, sgtla comel.. MEMANGpun!!

d kala kami rancak mnjalankan aktiviti utama kami, adalah hamba Alah yg mnjadi bahan umpatan kami.. so memandang kan ada pompuan yg bdarah manis d meja kami, kami pon d blanja. smpat ag btolak2 mau membayar ya..

"kau la bayar? aku la ba bayar ya.."

'aku la ba'

"ya kau la bayar suma"

hahaha syukur alhamdulillah. murah rezeki.. mmg org kaya juak, tp mau tgk mukaknya pon aku malas.. sbb tlampau kaya kan, takut aku jatuh cinta.. susah lagi..smoga d murahkan lagi rezekinya.. amin..

++++++

tapi ada ba org keja nya supir.. so d tepon sdh dia.. d suruh balik.. smpat wat muka comel yg xseberapa.. nasib baik mummy nya yg kol..


_________


jap.. jap.. lupa aku crita...

ni yg ku mkn td.. kunun aku mau diet sbb bdn sdh naik ba.. tp tgk la apa yg ku mkn ni!!!
xtau la.. tension kalik, lain nafsu mkn ku.. aku plu keja ba spy aku cbuk, xda masa mau mkn.. tp aku mau keja jalan2.. ada ka ya.. hahahha
so smoga aku bjaya turunkan berat bdn ku.. spy mau mngurat pon senang.. :P

owh ya. pas kami cium2 td, aku ma ecak pon p tumpang keta org p tmpat parking.. parking d hotel ba yan. tp ecak sak la sbb dia p masjid dowh.. syukur..
aku parking d blakang/dpan INSOMNIA.. aku xtau mana dpan mana blakang ba..
teringat ag knangan ku bsamanya.. sob3..
kami tumpang org tu sbb sbenarnya aku mau amik SOUVENIR dari VENEZUELA..
:P :P :P
hahhaa mcm best jak, pdahal xda la ba.a ole2 sak.. tapi ERANNNNZZZ aku..
biar la.. mcm mau pnjang plak ni crita ku.. takut aku lari plak topik nya.. hihihi

thanks GURLZZZ.. c u on da 4th INSYAALLAH..

.....

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.